عضو هئیت علمی دانشگاه پیام نور، و معاون پژوهشی مرکز تاد
چکیده
امروزه فقدان یک تفکر ناب و متناسب با فرهنگ و بینش ممالک اسلامی که بتواند در صحنه عمل در بحرانهای به وجود آمده به صورت صحیح جامعه انسانی را هدایت و رهبری نماید و راه نجاتی را برای انسانها پیش بینی کند، پیش از پیش احساس میگردد. نظر به اینکه فلسفه وجودی قرآن هدایت بشر به سمت سعادت و کمال میباشد. از این رو می توان سالمترین راه هدایت جامعه را از آموزههای قرآنی و تمسک به سیره انبیاء و اولیای الهی (علیهم السلام) دانست، به عبارت دیگر، با نگاهی موشکافانه به آیات قرآن در مییابیم که سرگذشتها و طرح موضوعاتی در سطحی گسترده در این کتاب الهی یافت میشود که با بررسی و کنکاش آنها و اقدام به عملیاتیسازی آنها در عصر حاضر میتوان جامعه انسانی را به بهترین نحو به سوی کمال حقیقی هدایت نمود در این راستا از آنجایی که طی سالهای گذشته کشور ایران با بحرانهای متعددی از قبیل (وقوع جنگ تحمیلی، تحریمهای همه جانبه، سیل، زلزله و بالاخص شیوع بیماری مهلک کرونا و ...) رو به رو شده است لذا اتخاذ تدابیر مدیریتی با تکیه بر قرآن میتواند راهگشای کشور در خروج از بحرانهای فعلی و آتی باشد. بر همین اساس هدف از این مقاله بررسی راهبردهای مدیریتی جمهوری اسلامی ایران در تقابل با بحرانها و اضطرارها با رویکرد قرآنی میباشد و روش تحقیق توصیفی وتحلیل برهانی ویافته ها در برگیرنده راهبردهای مدیریتی راهگشاست.
اصفهانی, علی نجاتبخش . (1399). راهبردهای مدیریتی جمهوری اسلامی ایران در تقابل با بحرانها و اضطرارها با رویکرد قرآنی. فصلنامه تخصصی حکمرانی متعالی, 1(2), 11-42.
MLA
اصفهانی, علی نجاتبخش . "راهبردهای مدیریتی جمهوری اسلامی ایران در تقابل با بحرانها و اضطرارها با رویکرد قرآنی", فصلنامه تخصصی حکمرانی متعالی, 1, 2, 1399, 11-42.
HARVARD
اصفهانی, علی نجاتبخش. (1399). 'راهبردهای مدیریتی جمهوری اسلامی ایران در تقابل با بحرانها و اضطرارها با رویکرد قرآنی', فصلنامه تخصصی حکمرانی متعالی, 1(2), pp. 11-42.
CHICAGO
علی نجاتبخش اصفهانی, "راهبردهای مدیریتی جمهوری اسلامی ایران در تقابل با بحرانها و اضطرارها با رویکرد قرآنی," فصلنامه تخصصی حکمرانی متعالی, 1 2 (1399): 11-42,
VANCOUVER
اصفهانی, علی نجاتبخش. راهبردهای مدیریتی جمهوری اسلامی ایران در تقابل با بحرانها و اضطرارها با رویکرد قرآنی. فصلنامه تخصصی حکمرانی متعالی, 1399; 1(2): 11-42.