1
دانشجوی دوره دکتری مدیریت راهبردی فرهنگی، دانشگاه عالی دفاع ملی
2
مدیریت راهبردی فرهنگی/دانشکده مدیریت راهبردی/دانشگاه دفاع ملی
چکیده
در حکمرانی مساله مهم تعیین نقش حاکمیت در قبال پیشرفت اسلامی در موضوعات مختلف است از جمله در موضوع هنر که تاثیر شایان توجه ای در فرهنگ جامعه ایفا می نماید. بنابراین پژوهش حاضر به دنبال پاسخگویی به این پرسش تدوینیافته که راهبردهای گسترش هنر دینی در حکمرانی اسلامی در منظومه فکری رهبری انقلاب چگونه است؟ پژوهش از نظر نوع کاربردی و در گردآوری اطلاعات با استفاده از روش تحقیق کتابخانهای و اسنادی عمدتاً با مراجعه به متن فرمایشات مقام معظم رهبری انجام؛ و در تجزیهوتحلیل داده ها از روش تکاملی بهرهگیری شده است. یافتههای بهدستآمده درسه نظم کلی جهت دست یابی به هنر دینی در حکمرانی اسلامی به این شرح بیان شده است: مبانی و اصول ، اهداف و نظام مدیریت راهبردی. برای چگونگی رسیدن به اهداف از مبانی بوسیله مدیریت راهبردی ، ابتدا ظرفیتشناسی و آسیبشناسی انجام شده، سپس پیشرانهای حرکت برای ایجاد تغییر مشخص گردیده و بالاخره به پشتوانه ظرفیتشناسی و آسیبشناسی در مرحله اول، و تشخیص پیشرانها در مرحله دوم، به اتخاذ راهبردهایی که جامعه هنری را به نتایج مورد انتظار منتهی مینماید، اشاره شده است.
جمیری, جواد, & پیروزمند, علیرضا. (1402). راهبردهای گسترش هنر دینی در حکمرانی اسلامی در منظومه فکری مقام معظم رهبری (مدظله). فصلنامه تخصصی حکمرانی متعالی, 3(3), 55-74.
MLA
جواد جمیری; علیرضا پیروزمند. "راهبردهای گسترش هنر دینی در حکمرانی اسلامی در منظومه فکری مقام معظم رهبری (مدظله)", فصلنامه تخصصی حکمرانی متعالی, 3, 3, 1402, 55-74.
HARVARD
جمیری, جواد, پیروزمند, علیرضا. (1402). 'راهبردهای گسترش هنر دینی در حکمرانی اسلامی در منظومه فکری مقام معظم رهبری (مدظله)', فصلنامه تخصصی حکمرانی متعالی, 3(3), pp. 55-74.
VANCOUVER
جمیری, جواد, پیروزمند, علیرضا. راهبردهای گسترش هنر دینی در حکمرانی اسلامی در منظومه فکری مقام معظم رهبری (مدظله). فصلنامه تخصصی حکمرانی متعالی, 1402; 3(3): 55-74.